Photobucket

Ja nyt on tullut aika esitellä teille HQ-streetin parhaiten tunnettu ja ihailtu perhe, Entwhistlet!

Photobucket

Tällä kertaa aloitamme perheen, ja jos rouvalta itseltään kysytään, koko yhteiskunnan (ailahtelevaisesta) tukipilarista, Cora Entwhistlestä. 40-vuotias Cora on ammatiltaan maan suurimman naistenlehden, FemQ päätoimittaja, ja hänet tunnetaan piireissä terävästä kynästään ja pitkästä muististaan, mikä tekeekin hänestä vaarallisen vastustajan, mikäli satut olemaan julkkis.

Photobucket

Vapaa-aikanaan Coran suurena intohimona on ruuanlaitto ja erityisesti leipominen. Siis jos vapaa-aikaa erityisemmin olisi, hän kun sattuu pettämään miestään työnsä kanssa.

Photobucket

Perheen isä, George, on vaimonsa tavoin uraihminen, mutta eroaa tästä tiukkapipoisuudessa. George omistaa, yllätys yllätys, maan suurimman lehtijulkaisijan ja mediatalon, Entwhistle Median, joka julkaisee muun muassa FemQ:ta ja TeenX :Koska oudot kirjaimet vaan tekevät nimistä niin paljon parempia- lehtiä.

Photobucket

Vapaa-aikanaan George rentoutuu erinäisten pelien ja rakkaan perheensä seurassa.

Photobucket

Perheen vanhin lapsi on 17-vuotias Rachell, tempperamenttinen oman tiensä kulkija. Rachell on kiinnostunut kaikesta epäsovinnaisesta, oli kyseessä sitten hiustenvärjäys tai dramaattinen meikki. Silloin kun Rachelilla on aikaa, hän nauttii käsitöiden tekemisestä ja maalaamisesta.

Photobucket

Aikaa Rachelille ei kyllä usein jää, sillä koulun lisäksi häntä sitoo työpaikka maan suurimmassa nuorisolehdessä, TeenX:Koska oudot kirjaimet vaan tekevät nimistä niin paljon parempia, jossa hän toimii alakulttuuri-palstan kirjoittajana. Se on aika pieni osa, mutta hän suhtautuu siihen kunnianhimoisesti ja saattaa viettää tuntikausia etsimässä internetin keskustelupalstoilta tarinoita eri alakulttuureista.

Photobucket

Perheen nuorempi tytär on taas Lavinia, 16. Lavinia on hyvin ujo luonteeltaan, eikä hän useimmiten viihdy normaalien simien juhlissa tai muissa. Keskustelussa hänet on äärettömän helppo jyrätä, ja hän saa hyvin harvoin sanottua haluamiaan asioita.

Photobucket

Kun maailma jyrää tyttöparkaa liikaa, hän pakenee kirjojen äärelle. Lavinia onkin yksi HQ-streetin lukeneimmista simeistä. Hänen suosikkejaan ovat fantasiat, erityisesti sellaiset joissa on paljon romantiikkaa.

Photobucket

Viimeisenä esittelyn uhriksi joutukoon perheen nuorin lapsi ja ainoa poika, Timothy eli perheen kesken Timmy. Timothy on kymmenkesäinen ja yksi luokkansa parhaita oppilaita.

Photobucket

Timothyn suurin rakkaudenkohde on avaruus, joka jaksaa innostaa poikaa vuodesta toiseen. Hänen suurin sankarinsa on astronautti James Coula (... Omituisen tuttu nimi, vai kuinka?) jota hän suorastaan palvoo.Timothyn suurin haave on tulla astronautiksi niinkuin esikuvansakin, mutta hänellä on vielä tällä hetkellä muutama fyysikaalinen este tiellään.

Entwhistlen perheen tulemme tapaamaan ensimmäisessä jaksossa, joten siihen saakka hyvästit!

****

Ja taas, pahoittelut epämääräisen muotoisista kuvista =_='. Jos ensi jaksoon mennessä ne tulisivat ulos vähän parempina...

Eli taasen, kommentoikaa, mutta hyvällä maulla kiitos.

Orm-chan kuittaa.