Photobucket

Buwah... Mikä tunti...” ”Eikö liikka maistu?” ”Ei tuollaisella ohjauksella.” ”Tai muutenkaan.” ”Hyvä pointti, sisareni. Pitäisitkö nyt turpasi ummessa?” ”En~! Olet laiska ja venymätön ja hemmetin ylpeä siitä!” ”... Niin olenkin~. Toisin kuin rakas velipoikamme tässä vieressä.”

 Photobucket

... Pidätkö sinä... liikunnasta, Cory?” ”No, olen ainakin suht hyvähkö siinä.” ”Joo, se valkku oli nielaista pillinsä kun jäi tuijottamaan persaustasi. ””Miten tuo nyt liittyi mihinkään?” ”Oh, sinä näet vielä... Miksi täällä ylipäätään on nainen valmentajana myös pojille?” ”Sukupuolten välinen tasa-arvo, Jack pieni. Ei sitä voida hankkia työntekijää vain sukupuolen perusteella. Ja se ei sentään tunge pukkariin, niin kuin edellinen teki... Okei se tunki vaan tyttöjen puolelle mutta se oli silti häiritsevää!”

 Photobucket

... Auts.” ”Juuri niin. Hemmetin häiritsevää. Mutta ilmeisesti jätkä varasti paketillisen palkintokahvia koulun pikkujouluissa ja joutui vaihtoon.” ”No sehän on hyvä. Joten... voimmeko viedä keskustelun nyt ei-häiritsevälle tasolle?” Cory aneli hymyillen, ”Mehän puhuimme lempiaineista, viedäänkö aihe takaisin siihen?”

 Photobucket

Toki toki. Eli Cory pärjää liikunnassa mutta ei muualla, meidän pikku idiootti” virnuili Cherry. ”... Cherry, tehdään sopimus: älä juo enää milloinkaan mitään kofeiinipitoista, ja minä suostun jättämään sinut henkiin!” ”En! PIIP!!” Cherry kiljaisi vastauksensa Corylle ja alkoi kikattamaan hillitsemättömästi. ”...yritetään jättää hänet huomiotta. Kenelläkään mitään suunnitelmia viikonlopun kunniaksi?” Rachell käänsi aiheen.

 Photobucket

Jaa... en oikein tiedä. Läksyjä tuli kuitenkin niin vähän että varmaan sitä ehtisi jotain keksiä,” Lavinia tuumi hiljaisesti, ”Varmaan ehdin lukea romaanini loppuun..” ”Äh, ei! Kun jotain oikeesti kivaa!” Rachell heitti samalla alkaen hidastamaan stragedisesti askeliaan ,” Kunnon bilemeininkiä!”

 Photobucket

...Bile?” ”Olet kyllä kuullut sen sanan, älä teeskentele tyhmää. Mennään ulos! Tanssitaan! Juodaan! Oksennetaan kadunkulmaan ja joudutaan poliisitädin kyytiin! Ja hauskaa on!” Rachell selvensi. ”... Just, niin kuin ne harrastavat teinileffoissa,” Jack mutisi kyynisesti yrittäessään samalla vaivihkaan osua Racheliin laukullaan,” joo, sori, ei kiinnosta.”

 Photobucket

Äh, olet tylsä! Ja nörtti. Ja tylsä!!” Cherry jatkoi kikatustaan. ”Hiljaa sinä.” ”Ei, mutta tuohan on ihan oikeasti loistava idea!” Cory huudahti iloisena, ” Olen kuullut että kaupungissa on hyvin vilkas klubielämä, ja olisi loistavaa päästä kokemaan se!”

 Photobucket

Ai, keneltä?” Jack tiedusteli ilkikurisesti, ”Niiltä pikkumisseiltä jotka ovat rahdanneet sinua kaksi viikkoa jokaisena mahdollisena hetkenä jokaiseen mahdolliseen paikkaan?” ”Kyllä, entä sitten?” ”Hei hei, vauhti ei, meidän pojilta lopu ei!!” hurrasivat pihalla harjoittelevat 'pikkumissit'.

 Photobucket

Ei mitään, ei mitään...” Jack selitteli katsellen toiseen suuntaan. ”Sinä näet ihmiset aina pahimmalla mahdollisella tavalla!” Cory ärisi, ” Ja sinun tiedoksesi he ovat oikein mukavia ja ystävällisiä tyttöjä.” ”Joo, sinulle,” Rachell totesi pyöritellen silmiään.

 Photobucket

Hei hei, ja maalin teit! Laamapojat voiton vei!!” ”Mitä tarkoitat?” Cory kysyi epäluuloisesti. ” Saatat olla söpö, mutta huomiokykyä sinulta kyllä puuttuu. Voi, he ovat kyllä kilttejä sinulle, mutta kaikille muille he ovat pisteliäitä, ja jos he oikein suuttuvat, voi siitähän nousee oikea helvetti!” Rachell selitti.

 Photobucket

... Oletko kateellinen heille?””...TÄH?!” ”Oletko kateellinen? Haluaisitko itsekin olla suosittu cheerleaderi, mutta he eivät ota sinua joukkoonsa, puhut heistä pahaa?” ”... Oletko oikeasti noin sinisilmäinen, vai vitsailetko? Sillä jos se on tuo ensimmäinen... Säälin sinua.” ”Hei hei, voimia nyt! Peli ei ole vielä päättynyt!!”

 Photobucket

Sori että joudun kertomaan tämän, mutta niin se vaan on. Veljeni, on * syvä teatraalinen huokaus * idiootti,” Jack huokaisi. ” Okei, turpa umpeen!! Onko se muka niin paha jos uskoo inhimilliseen hyvyyteen?!” Cory melkein huusi vihoissaan. ”... Ei.. ei se ole..” Lavinia sanoi niin uhmakkaasti kuin vain kykeni, puhuen tietysti vain hieman kuiskausta kovemmin.

 Photobucket

Kiitos, Lavinia. Olen iloinen nähdessäni ettei sisaresi kyynisyys ole tarttunut sinuun,” Cory sanoi tytölle hymyillen. ”Se ei ole kyynisyyttä, se on järkevyyttä,” Jack mumisi. ”No niin, Marsha, koeta pysyä tahdissa 'voi luoja, miten ne saattoivat antaa pallon karata me olemme niin surkeita'- tanssimme tahdissa,” Regina komensi ryhmäänsä.

 Photobucket

No niin, Jack ja Rachell, olemme varmaan ärsyttäneet Corya tarpeeksi tänään. Jätetään asiat sikseen ja odotetaan että hän huomaa kaksinaamaisuuden itse,” Cherry rauhoitti kyynistä kaksikkoa. ”Mutta siihen voi mennä vuosia!!” Jack valitti. ”Millie, nyt sinä olet poissa tahdista!!” Regina kiljaisi ärtyneenä. ”An-Anteeksi!”

 Photobucket

Cherry on oikeassa. Jätetään kinastelut taaksemme ja palataan alkuperäiseen aiheeseen,” Rachell sanoi tyytyväisenä. ”... Coryn persaukseen?” Jack tiedusteli varovasti. ” Ei! Kun bilettämiseen!! Mitä sanoitte, jos teidän kaksi viikkoa täällä meidän elämäämme riemastuttamisenne kunniaksi me riennämme iloitsemaan kaupunkiin?!”

 Photobucket

Joo, just, keskustan ihmiset, lukittautukaa taloihinne! Joo ei, ei oikein ole meidän juttumme,” Jack selvitti. ”Äh, olet edelleen tylsä!! Sinusta varmaan paras tapa viettää perjantai-ilta on istua huoneessasi lukemassa toisten ihmisten blogeja!!” Cherry marisi, ” Totta kai lähdetään!! Minne mentäisiin?... Mitä siellä tehtäisiin?” ”Olet ihan yhtä tietämätön tuollaisesta elämästä kuin minäkin!!”

 Photobucket

Ajattelin että käväisisimme Club Lucariolla. Se on aika pieni ja tuntematon mutta siellä on loistava dj ja halpaa viinaa,” Rachell kertoi. ”Ei, Rachell, ei juomista!” Lavinia parkaisi, ”Joudutaan ongelmiin!” ”Noh, eihän ryyppääminen ole bilettämisen päätarkoitus, ”Cherry vahvisti. ”... Cherry, luulen että minun pitää kertoa sinulle muutama asia bilettämistä harrastavista ihmisistä...” Jack aloitti.

 Photobucket

Niin juuri, Cherry. No, näyttää siltä että me olemme mukana,” Cory sanoi tyytyväisesti. ”Aiotko vain jättää minun mielipiteeni huomioimatta?” Jack marisi. ” Meillä tulee olemaan tosi hauskaa!” Cory jatkoi huomioimatta veljeään. ”Hei hei, voitto tuli!! Ja aivan helppoa se – ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!!!!!” Regina kiljaisi. Hypyn aikana hänen jalkansa taittui väärään suuntaan, minkä vuoksi hän kaatui hyvin kivuliaasti selälleen.

 Photobucket

REGINA!!!” ”Mitä tapahtui?!!!” ”Oletko kunnossa!?!” ”REGINA!!!” Tytöt ympäröivät kaatuneen jäsenensä muutamassa sekunnissa. ” Uuuh....” Regina mumisi ja nousi istumaan, vaivalloisen näköisesti. ”REGINA!!!” ”Miten voit?!!” ”Uuuh... Voi, nilkkani!!! Ta-taisin nyrjäyttää sen!! Aaaauuh... Tarvitsen jonkun vahvan ja miehekkään pojan kantamaan minut terkkarille käsivarsillaan...”

 Photobucket

Joten, Lavinia... Sain sen käsityksen ettet ole biletyssimejä... Mutta lähdetkö silti kanssamme?” Cory kysyi Lavinialta juuri samalla hetkellä kun Regina kohotti katseensa (loukkaantuneen seksikkäästi) kohti paikkaa josta oletti huolestuneen pelastajansa laukkaavan häntä kohti. ”... No... kyllä kai minä voisin...” ”Se olisi hyvin tärkeää minulle.”

 Photobucket

'HÄN EI EDES HUOMAA MINUA!!!!!!' Regina kirosi syvästi mielessään, ' Tuo ämmä vie kaiken huomion jonka ansaitsen!!' Regina pyyhkäisi katkeran kyyneleen pompomillaan, ja kun hän sai taas silmänsä auki, jokin tukki hänen näköalansa Coryyn.

 Photobucket

Norman!!! Mitä hittoa sinä teet?!” Regina kiljaisi vihaisena ponkaisten paljon nopeammin pystyyn kuin luulisi tytöltä jonka nilkan pitäisi olla sijoiltaan. ”Kutsuit miehekästä pelastajaa, armaani, joten tässä olen!” Norman Crippler, pörssikeinottelijoiden sukua, ilmoitti mahtipontisesti.

 Photobucket

Joten se on sitten sovittu. Te saatte luvan tulla hakemaan meidät seitsemältä, niin minä opastan meidät sinne, ” Rachell sopi ilman neuvotteluja, ” Muistakaa olla pukeutuneita asianmukaisesti!!” ” Totta hitossa!” Cherry lupasi innoissaan.

 Photobucket

Ei!! En pyytänyt sinua!!” Regina kiljui ja työnsi poikaa taaksepäin, vain nähdäkseen miten ihanainen Cory käveli Entwhistlejen seurassa pois koulun alueelta, välittämättä yhtään mistään mitä tapahtui cheerleadereiden joukossa. ”... Jatketaan.” ”Mutta Regina, entä jalkasi..?” ” Kuvittelin vain. Olen ihan kunnossa. Jatketaan 'Tuomari on nuija ja kaikki tietävät sen'- tanssilla. Ja painu hemmettiin siitä Norman!!”

 Photobucket

Ja Norman painui – ei ehkä ihan hemmettiin, mutta penkille, jossa hän vielä äsken oli seurannut harjoituksia yhdessä ystävänsä Lionel Cartmanin kanssa, ja oli hyvin vihainen. ”SE- Naisia vievä.. opettajia mielistelevä... naisia vievä... Maalaispentu!!” Norman murisi ,” Jos saisin tilaisuuden niin kyllä lätty lätisis!”

 Photobucket

Olen poissa harvinaisen pahan krapulan vuoksi päivän. Yhden päivän! Ja sinä aikana joku pikku blondi jostain huitsin nevadasta valloittaa ihanaisen Reginan millisekunneissa!!! Kuinka se kehtaa!!” Norman raivosi.

 Photobucket

Noo, toisaalta sinä juuri niissä kyseisissä bileissä muhinoit niiden kaksosten kanssa, niin että et välttämättä ole täysin jäävi valittamaan Reginan menetyksestä,” Lionel mutisi. ”Tarkoitan tietysti Reginaa tyttöystävänä, jonka voi esitellä vanhemmilleen ja mennä naimisiin yhteiskunnan hyväksynnällä, ei tyttöystävää jonka kanssa pidetään hauskaa.”

 Photobucket

Uuuh, kun vain keksin sopivan keinon kostaa mahdollisen tyttöystäväni varastaminen, se tulee kärsimään syvästi,” Norman vannoi. ”Otat tämän liian vakavasti. Eihän mikään johda välttämättä siihen että he alkavat seurustella.” ”... Aivan niin. Voihan olla että blondi ottaa kumppanikseen esimerkiksi Meganin.” ” … Eii... Ei tule tapahtumaan... ” ' En ainakaan salli sitä!!'

 Photobucket

Mutta Coulat ja Entwhistlet olivat aivan tietämättömiä aiheuttamastaan kostonhalusta. Ainakin nuorella Lavinialla oli paljon tähdellisempiä ongelmia. ”Äh.... Ei.”

 Photobucket

Äh... Ei.”

 Photobucket

Ei.”

 Photobucket

Äh, Ei!”

 Photobucket

EI TODELLAKAAN!! Mitä edes ajattelin?”

 Photobucket

Äh.. ei tämäkään,” Lavinia valitti sovittaessaan pukua,” Miksen ole varautunut mahdollisuuteen että joudun juhlimaan?” ' No, jos olisit kysynyt tätä samaa kuukausi sitten, ei varmaan olisi vaikea vastata?' Hänen aivonsa vastasivat.

 Photobucket

' En tietenkään ole hankkinut sopivia vaatteita, koska en sovi niitä käytettäviin tilaisuuksiin... En ole bilettäjä, en ole cool, en ole sopiva Corylle..'

 Photobucket

I AM READY TO HIT THE TOWN!!” huusi Rachell rynnätessään Lavinian huoneeseen, lausuen jokaisen sanan hyvin tankerosti. Sitten hän käänsi päänsä ja näki Lavinian. ”Ööh.. Systeri, ei kai tuo tule olemaan se kudelma joka ylläsi aiot lähteä bilettämään?” ”... Voisi yhtä hyvin olla..”

 Photobucket

Mitä tarkoitat?” Rachell kysyi kävellessään peilin luokse.” .. Voi Rachell... en minä sovi sinne!! Vaatteeni eivät sovi päälleni, olen tylsä luonteeltani ja – no tiedät kyllä itsekin loput..” Lavinia huokaisi.

 Photobucket

Rachell oli hetken hiljaa ennen kuin vastasi: ” Olen täysin tietoinen että sinulla on paljon hienoja ja sinun tyyliisi sopivia vaatteita tuossa kaapissa. Olet vain syytä tai toisesta jättänyt ne pois.” ”No kun... Enkö muuten näyttäisi vain ihan samalta kuin koulussakin? Ei ihan bilemeininkiä.” ” Onko sillä väliä? Sellaisissa kuteissa olisit sievä, ja onko siinä muka mitään järkeä hävittää loistavaa tyyliä!”

 Photobucket

.. Luuletko niin?” ”Totta kai! Ja kuten tiedät, minä olen näissä asioissa aina oikeassa. Joten nyt takaisin kaapille ja kaivat jotain joka taatusti vie kaikilta huoneessa olevilta hengen ja laittaa Corynkin polvilleen!!” ”... En sanonut mitään Corysta.” ”... Mene nyt vain sinne kaapille.”

 Photobucket

Noin, mitä minä sanoin!” Rachell totesi kun he tutkailivat uutta mekkoa peilin edessä. ”... Ei kai se ole liian kesäinen?”Lavinia kysyi epäilevänä, mutta silti tyytyväisenä löytöön. ” Kun kyse on juhlimisesta, kesäinen on aina parempi kaikkea,” samassa sisarukset kuulivat auton ajavan pihaan, ” Ja sitten menoksi! Hurmausvaihde päälle!!”

 Photobucket

Hieno asu, Lavinia!” Cory tervehti tyttöjä heti kun he avasivat auton oven. ”Oih, kiitos..” Ajomatka keskustaan sujui varsin hiljaisesti, luukuunottamatta Rachelin neuvontaa ainoalle ajotaitoiselle eli Corylle, mutta pian he saapuivat clubille.

 Photobucket

Tervetuloa Club Lucariolle, hauskuuden mekkaan!!” Rachell toivotti kun he astuivat sisään. ”Hmm, hyvin sinisävyinen sisustus, ” Cory totesi, ”Energinen.” ”Joo, ja vaarallinen epileptikoille,” Jack marisi.

 Photobucket

Ei, mutta oikeasti, paikka näyttää hienolta!” Cory kehui. ”Joo, jos sattuu pitämään lasereista,” Jack jatkoi valitustaan. ”Turpa umpeen, nyt menee hyvä kipale,” Cherry selitti veljelleen, ” Hemmetti minä tykkään. Tanssimaan!!” ”Voit ihan yksiksesi mennä, kiitos vain,” Jack mumisi. ”Luulitko että sinua pyysinkään? On hemmetin säälittävää tanssia veljensä kanssa!” ”Silti teit juuri niin yläasteen päättäjäisissä...” ”MEITÄ OLI KOLME KOKO LUOKALLA!!”

 Photobucket

No, jos on noloa , ja se on, tanssia siskonsa kanssa, niin miten olisi Jackie, tanssahdella minun kanssani?” Rachell sanoi kääntyessään viekoittelevasti Jackin suuntaan. ”Öööööh.... Ai, mitä sanoit, Cory? Otetaan juotavaa? Loistava ajatus, sinne siis!!” ”... En sanonut yhtään mitään..”

 Photobucket

... Oliko pakko vetää minut hämäykseesi mukaan?” Cory kysyi ärsyyntyneenä. ” En jaksa lähteä tappelemaan sen kanssa aiheesta: 'vihaan sinua, luovuta jo'- koska se ei ole luovuttanut kertaakaan viimeisen kahden viikon aikana!” sähisi Jack takaisin. ”... No et näköjään onnistunut, hän on tulossa tänne.”

 Photobucket

' … Voi hitto...' ”Hei pojat, tilasitteko jo?” Rachell huikkasi iloisesti. ”Joo, ajattelin ottaa ihan vaan kolaa, entäs te?” Cory kysyi pirteästi. ”Joo, mulle tulee bloody mary, tuplana,” Rachell tilasi. ”... Mikä se on?” Cory kysyi viattomasti. ”Se on... ööh, limsadrinkki... siihen tulee sitruunalimsaa ja ..ööh... veri... meloni … verimeloni mehua.”

 Photobucket

Kuulostaa jännältä... Jospa minäkin kokeilisin? Pidän asioista joissa on sana veri,” Jack kysyi aidosti kiinnostuneena ( todella harvinainen saavutus), mutta Rachell näytti hätääntyneeltä ja jatkoi edellistä lausettaan sanoilla : ” Ja vuohenmaitoa! Sitruunalimsaa, verimelonimehua ja vuohenmaitoa!” ”... Jaa.. ehkäpä jätänkin kokeilematta,” Jack tuumi, kun Rachellia oudosti tiiraileva baarimikko toi juoman.

 Photobucket

Miksi ihmiset sekoittaisivat vuohenmaitoa limsan kanssa?” Cory kysyi ihmetellen. ”... Se on … erilaista. Ihmiset pitävät erilaisista asioista täällä päin. Mutta koska olet uusi, en pakota sinua tilaamaan yhtään mitään kummallista. Ota vain se kola.”

 Photobucket

Mutta Jack, sinähän näytit äsken jo viihtyvän täällä. Onko mutrusuu kääntynyt ylösalaisin?” Rachell tiedusteli ilkikurisesti. ”Itseasiassa.. Ei. Valot ovat edelleen epileptisiä, musiikki dubsteppiä -” ”Eikä ole!!!!” ” Ja tämä kokis maistuu siltä että se on vesitetty.”

 Photobucket

Äh, sinä olet pahempi jörö kuin se kääpiö!!” Rachell marmatti, ”Cherrykin on tuolla tanssimassa ja pitämässä hauskaa... Te olette kaksosia, miten teistä saattoi kehittyä noin erilaisia?” ”Oletko muka itse yhtään samanlainen Lavinian kanssa?” Jack heitti takaisin.

 Photobucket

Ihan tiedoksesi, minulla ja Lavinialla on.... hyvin palj... Hyvin rakas sisarsuhde!!””No, miten vaan... Mutta se ei muuta sitä että täällä on tylsää,” Jack päätti lauseensa ja nousi baarijakkaralta.

 Photobucket

Rachell katsoi vessaa kohti poistuvan pojan perään, kunnes hänen silmänsä törmäsivät, clubin toisessa päässä, yksin sohvalla istuvan sisarensa. ”Lavinia on taas yksin,” hän sanoi huolestuneena kun kääntyi katsomaan taas oikeaan suuntaan, ” Hän on niin ujo... jollei hänelle sano, 'tule mukaan', hän jää kököttämään nurkkaan. … Hän tarvitsee lisää itseluottamusta.. mutta en tiedä miten antaisin sitä hänelle.”

 Photobucket

Cory kuunteli hiljaisena Rachellin puhetta, kunnes sai juotua limsansa loppuun. ” Ehkäpä hän ei tule istumaan yksin enää kauaa... Ehkä joku tulee pyytämään hänet tanssimaan?” Cory sanoi noustessaan tiskin ääreltä. ”Minne menet?” Rachell huikkasi hänen peräänsä. ”Tanssimaan.” Kuullessaan tämän Rachell hymyili iloisena, kunnes baarimikko totesi :” Sinä sitten luultavasti maksat laskun.”

 Photobucket

Hei Lavinia, kuinka hurisee?” keskeytti Cory Lavinian yksityiskohtaiset mietelmät omasta säälittävyydestään ja siitä ettei olisi koskaan kannattanut tulla koko paikkaan. ”Äh.. hei.. Ihan kivaahan täällä on.” ”Ihanko totta? Koska kaukaa näyttää siltä kuin sinulla olisi tosi kurjaa.” ”Joo, ihan kivaa on.”

 Photobucket

... Tuletko tanssimaan?” Cory kysyi yllättäen. ”... Täh?” ”Tule tanssimaan. Minulla on tylsää.” ”Sori, en osaa..” ”Ei haittaa, en minäkään. Ole kiltti. En minä halua lähteä vetämään sitä kenenkään muun kanssakaan.” Cory pyysi tavalla joka oli vain ja ainoastaan tyylikäs. ”yh... okei..” punasteleva Lavinia suostui lopulta.

 Photobucket

Nolona Lavinia seurasi Corya tanssilattialle. ' En osaa tanssia. En klubitansseja. En silloin kun Cory on parina... Miksi hän edes pyysi minua? Sääliikö hän minua?... Tietysti. Hän säälii minua.'

 Photobucket

Kun he pääsivät sopivaan paikkaan, Cory katseli tyttöä pitkään ja harkitsevasti. Lavinia tunsi olonsa hyvin epävarmaksi katseen alaisena, kunnes Cory vetäisi äkkiä kasvoilleen niin naurettavan virneen, että Lavinia ei voinut olla nauramatta. Hän kikatti niin lujaa, että se kiinnitti jopa yli-ikäisen bilehain katseen. ”Tuossa se on!! Tuossa on se ilme jota olen odottanut koko illan!!” Cory riemuitsi.

 Photobucket

Lavinia punastui taas, ja Cory jatkoi puhettaan: ”Tiedätkö, olen halunnut tehdä näin jo pitkän aikaa. Olet niin hiljainen... Ja näytät välillä aika apealta.” ”En ole apea..” Lavinia vastasi nopeasti, kuitenkin tuttuun tapaan mutisten. ” Oletko aivan varma? Olet niin hiljainen, ja minusta tuntuu usein ettet saa sanotuksi puoliakaan siitä mitä haluaisit.”

 Photobucket

Ja sitä paitsi, minä haluaisin kuulla sinun ajatuksiasi. Oikestaan, haluaisin kuulla sinusta. Viimeisen kahden viikon aikana olen oppinut kyllä tuntemaan melko monet koulun tytöistä, mutta sinä olet pysynyt taustalla koko ajan. Ja juuri sinut minä haluaisin oppia tuntemaan.”

 Photobucket

Joten... saanko luvan oppia tuntemaan sinut?” Cory päätti puheensa hymyillen suloisesti. Laviniaa pyörrytti. Hän ei tiennyt, pystyisikö sanomaan mitään vai oksentaisiko paniikista. Tanssiessa äkkiä heidän kätensä koskettivat. Pojan iho oli pehmeä. ”.. Mitä haluaisit tietää?”

 Photobucket

Samaan aikaan kun tanssilattialla tapahtui romantiikkaa, baaritiskille kerääntyi taas teinejä. ”No Jack, onko jo kivaa?” Cherry kysyi virnuillen hikisenä tanssimisesta, ”Minulla ainakin on!” ”.. Minä tulin tänne pakotettuna, en edes aikonut pitää hauskaa,” Jack vastasi ärsyyntyneen kuuloisena.

 Photobucket

Ai jaa? Se varmaan selittää sen että ainoat tekosi täällä ovat rajoittuneet kolan litkimiseen ja vessassa käymiseen,” Cherry jatkoi pirteästi. ”Jatkan edelliseen: Minä en halunnut tulla tänne, minulla ei ole hauskaa täällä ja ainoat jotka löytävät mitään hauskaa täältä ovat idiootteja!” Jack urputti.

 Photobucket

Äh... Olet nykyään aina tuollainen!” Cherry valitti kääntyessään tilaamaan itselleen lasillisen vettä,” Et ollut yhtään tuollainen kun oltiin koto- viiskytänpoukamassa. Ja äkkiä olet mr. Douchebag kaiken aikaa!! Mikä hitto sinuun on mennyt?! Olit joskus niin hauskaa seuraa.”

 Photobucket

... Hän ei siis aina ole ollut kyyninen?” Rachell kyseli kiinnostuneena. ”Ei, joskus hän oli todellakin maailman mukavin kaveri... Miten sekin tuntuu jo ikuisuudelta,” Cherry huokaisi syvään, ”Miksi sinä muutuit? En jaksa tätä meininkiä enää!”

 Photobucket

Jack katsoi kyllästyneenä kaukaisuuteen, miettien syvästi mitä hän oli tehnyt ansaitakseen näin ärsyttävää väkeä ympärilleen, ennen kuin vastasi :” Kuule, porukka muuttuu. Enimmäkseen siitä syystä että he viisastuvat ympäröivästä maailmasta. Kyllä sinustakin tälläinen tulee ajan kanssa.”

 Photobucket

Mutta ei ihmisistä tule kyynikkoa viikossa!! Varsinkaan tyypeistä joille ei ole tapahtunut mitään pahaa niin kuin sinusta!!” Cherry yritti vielä, ”Jos jatkat tuota rataa, et kykene nauttimaan mistään elämän tarjoamasta ilosta.” ”Älä murehdi, ei niin käy,” Jack totesi yksioikoisesti.

 Photobucket

Mutta entä jos niin on jo käynyt?” huudahti Rachell äkkiä,” Olet ärtynyt ja kyyninen nytkin siinä paikassa, jossa suurin osa simeistä löytää suurimmat ilot ja istut nurkassa odottamassa että se on ohi!!” ”En ole niin kuin suurin osa muista,” Jack totesi kireästi. ”... Eli olet hipsteri?” Cherry tiedusteli.

 Photobucket

EI!!! EI NIIN!!! Minä vain... äh... eh..” Jack huusi vastauksen, muttei kyennyt keksimään kunnon syytä miksei olisi. ”Siinä tapauksessa... Todista se!!” Cherry määräsi virnistellen. ”Tule tanssimaan!! Jollet suostu, olet vain erilaisuuttaan todisteleva luuseri,” Rachell komensi, myöskin vaarallisesti virnuillen, ehkä liiankin leveästi, hän oli jo ottanut kolme ”sitruunalimsa-verimelonimehu-vuohenmaito-drinkkiä”, eikä se näyttänyt sopivan hänelle kovinkaan hyvin.

 Photobucket

... Onko se ainoa tapa?” ”Ainoa ja oikea,” Rachell vastasi itsevarmasti Cherryn nyökytellessä vieressä. ”... Okei, ei kukaan kuitenkaan tunne minua täällä, joten se ja sama,” Jack lopulta myöntyi.” Jess. HEI KAIKKI, VELJENI AIKOO NOLATA ITSENSÄ, KÄNNYKÄT ESIIN!!!” Cherry riemuitsi kovaäänisesti.

 Photobucket

... Te suunnittelitte tätä koko ajan, ettekö suunnitelleetkin?” Jack kysyi raivoissaan. ”Ehkä, mutta en kyllä käskenyt häntä huutamaan,” Rachell nauroi hyppiessään tanssilattialle.

 Photobucket

Photobucket

Tehtyään minuutteja naurettavia tanssiliikkeitä Jack päätti nolanneensa itseään tarpeeksi, varsinkin kun joka iikka oli Cherryn kiljaisun jälkeen tuijottanut häntä kuin vierasta kaalia. Niinpä hän päätti tasoittaa asioita. ”Rachell, oletko todella niin elämää rakastava itsekkään? Et ole kertaakaan koskenut noihin painovoimankumoajiin tuolla takana.”

 Photobucket

No, nyt kosken!! Kosken ja koskettelen ja pidän kiinni ja muuta … Hihii!!” Rachell kikatti iloisesti hypätessään laitteen kyytiin. Ei kuitenkaan kestänyt kauankaan, kun hän lakkasi olemasta niin tyytyväinen.

 Photobucket

Photobucket

Muutaman sekunnin sisällä hän oli vahingossa päästänyt irti kahvoista ja poukkui pitkin laitteen seiniä, ja lopulta tipahti mokoman kyydistä. Aivan yhtä pian kuin cheerleaderit olivat päivällä ympäröineet langenneen jäsenensä, ympäröivät muut ryhmän jäsenet (erityisesti Coryn harmiksi) omansa. ”Rachell!! Oletko kunnossa?!” Lavinia huusi huolestuneena. ”En. Au au au... Tulen olemaan niin mustelmilla... Mustelmilla ma kerron!!”

 Photobucket

Äkkiä hän alkoi yökkäillä, ja pian hän olikin lattialla nelinkontin oksentamassa. ”Rachell, mikä on?”Cherry kysyi huolissaan. ”... Sinä et ole tainnut juoda ihan mitään tavallista, vai kuinka?” Lavinia totesi yllättävän kylmästi. ”Mistä sinä noin päättelit?” Jack kysyi ihmeissään. ”Rachell kestää kyllä minkälaista pyöritystä, mutta kuten huonosti valvotut sukujuhlat osoittivat, ei tippaakaan viinaa,” Lavinia jatkoi selitystään kylmästi.

 Photobucket

Mitään... en ottanut..” Rachell selitti sammahtaneena. ”Luulen että meidän on parempi mennä kotiin,” Lavinia sanoi varmana. ”Hei, kuka maksaa tuon siivoamisen?” Huusi baarimikko. ”Minä hoidan sen, käy viemässä siskosi autoon,” Cory lupasi. ”Kiitos niin paljon... Ja lupaatko olla levittelemättä tätä?” ”Totta kai.””Voi Cory, olet todellinen aarre!” ”Ja me muutkin olemme vaiti, jos sillä nyt on jotain väliä..” Cherry heitti heidän kulkiessaan/hoiperrellessaan kohti ovea.

 

Ja taasen, olen pahoillani ylipitkästä osasta... Minun pitää lakata kertomasta päähenkilöiden tarinoita samassa jaksossa. Muutenkin tämä oli hieman kökkö osa... kirjoittamisessa oli vaikeuksia, ja tykkäsin vain tuosta tanssikohtauksesta ja Rachellin selityksestä XD. Cheerleaderit olivat myös hauskoja, mutta  se mikä todella oli kivaa oli noiden liikkeiden kuvaaminen. Kuvista puheenollen, Cory näyttää ensimmäistä kertaa todella suloiselta <3.. Yleensä pidän häntä vastenmielisenä.

Jos joku lukeekin, niin kommentoikaa olkaa hyvä ~ Orm-chan kuittaa.