Photobucket

Polkainstaanpa esittelyt käyntiin päähenkilöistämme eli Coulista. Tässä perhe poseeraakin

uuden talonsa aulassa.

Photobucket

Ensimmäisenä vuoron saa Cherry Coula, iältään 16, ainoa tyttö, aito blondi.

Photobucket

Cherry tunnetaan perheensä parissa ilopillerinä, joka ei yksinkertaisesti kykene masentumaan vastoinkäymisistä. Ikuisena optimistina tämä tyttö tuo auringon sateisimpaankin päivään.

Photobucket

Cherryn suurimpana kykynä on maalaaminen, jonka parissa hän kykenee viettämään tuntikausia keskittymällä vaikka vain mallin korvanlehden nipukoihin. Tästä syystä useimmat hänen mallinsa marssivat kesken kaiken ulos kiroten hänen nimeään.

Photobucket

Seuraavan esittelyn uhrina on Cherryn kaksoisveli Jack, ikä 16, hiusvärinään aito kemikaalisekoitus. Jack on perheensä pikku friikki, ja hänen musiikkimakunsa eikä yhtään vähempää vaatetyylinsä sovi muun perheen tai yhteiskunnan makuun.

Photobucket

Samoin kuin Cherryllä, Jackinkin suurin rakkaus on luovuus, mutta se ilmenee hänessä musikaalisuutena (tai renkutuksena..) Lapsuuden suosikkisoitin piano on vaihtunut kasvaessa kitaraan.

Photobucket

Jackin ja Cherryn isoveli on perheen esikoinen, 17-vuotias Cory. 

Photobucket

Cory on paitsi varakkaasta perheestä, myös älykäs ja ilmeisesti jostakin kumman syystä nuorten naisihmisten mielestä hyvännäköinen.

Photobucket

Cory on lahjakas vain liikunnassa, eikä hän omista minkäänlaista taiteellista makua. (Voitteko uskoa, hän ei kykene erottamaan viimeisintä nykytaidetta taaperoikäisen piirrustuksesta?)  Tästä huolimatta hän on nuorison ja aikuiston kekuudessa erittäin suosittu.

Photobucket

Perheen kuopus on viisivuotias Neil. Neil on nuoruudestaan johtuen jättänyt esittämättä mitään erityisen suuria taipumuksia mihinkään, mutta on yksi asia johon hän vaikuttaa suhtautuvan suurella intohimolla:

Photobucket

Muovin syöminen.

Photobucket

... Jos tuo poika ei hidasta tahtia pian, hän vielä kuolee plastiikkimyrkytykseen ennen kuudetta syntymäpäiväänsä.

Photobucket

Esittelemme vielä perheen huoltajat, ensimmäisenä James Coula, iältään 40.

Photobucket

(On helppo nähdä, mistä Neil on perinyt taipumuksensa?) James on ammatiltaan astronautti ja avaruusfyysikko, hän on myös ensimmäinen sim planeetta Xiorexsilla, ja hänet on usein tituleerattu myös yhdeksi aikakautemme suurista sankareista (mitä hän ei ainakaan omien lapsiensa mukaan ansaitsisi sen enempää kuin omaa televisio-ohjelmaa, Tähtihetkeä) Vaikka astronauttipäivät ovat jääneet jo kovin kauas taakse, hän pitää itseään jatkuvassa valmiudessa palata takaisin tähtiin.

Photobucket

Viimeiseksi esiteltäväksi jää Stacy Coula, (o.s. Cart) Jamesin lapsuudenystävä, vaimo ja lasten äiti, iältään 40.

Photobucket

Stacy on koulutukseltaan taidekriitikko, mutta niitä töitä hän ei ole joutunut miehensä hyvien tulojen johdosta tekemään päivääkään. Stacyn vapaa-ajan harrastuksena on leipominen ja vielä suurempana nautintona toimiva valokuvaaminen.

Siinä olivat Coulan perheen jäsenet, tapaatte heidät ensimmäisessä jaksossa.

***

Tervehdys! Heti ensimmäiseksi haluan sanoa, että tämä koko esittely-juttu on minulle täysin uutta. Halusin kykenemättömyydestäni huolimatta tehdä sen kuitenkin.

Kuvat ovat hiukan erikokoisia, pahoitteluni siitä.Pyrin jatkossa pitämään ne siisteinä.

No, eipä mitään muuta. Toivottavasti nautitte, kommentoikaa, älkää kuitenkaan pystyyn haukkuko.

Orm-chan kuittaa.